x

با تأسیس دانشکده علوم پایه دانشگاه یاسوج در سال 1374 و پذیرش دانشجو در رشته  شیمی محض در مقطع کارشناسی، تدریس شیمی در دانشگاه یاسوج عملاً آغاز گردید. در بین سال های 1385 تا 1388 دوره های کارشناسی ارشد و دکتری در شاخه های مختلف شیمی راه اندازی گردید.
در حال حاضرگروه شیمی با استفاده از توان علمی 20 عضو هیات علمی، امور آموزشی و پژوهشی نزدیک به 7۰۰ دانشجو در مقاطع کارشناسی (شیمی محض) و کارشناسی ارشد (شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی) و دکتری (شیمی آلی، شیمی تجزیه، شیمی فیزیک، شیمی معدنی) را در قالب 4 گروه آموزشی شیمی آلی ، شیمی تجزیه، شیمی معدنی و شیمی فیزیک  عهده دار می باشد.
گروه شیمی دانشگاه یاسوج دارای آزمایشگاه ها، دستگاه ها و تجهیزات پیشرفته است. علاوه بر کلاس های آموزشی و دفاتر کار استادان و کارشناسان، وجود 6 آزمایشگاه آموزشی و 8 آزمایشگاه پژوهشی در یک ساختمان و دستگاه های متعدد آزمایشگاهی و تحقیقاتی از جمله امکانات اختصاصی این گروه به شمار می آید.