x

گروه ریاضی دانشگاه یاسوج در سال 1375 با پذیرش 40 دانشجو در مقطع کارشناسی و گرایش ریاضی محض شروع به کار کرد. در آن زمان تعداد اعضای هیأت علمی این گروه 4 نفر بودند که همگی دارای مدرک کارشناسی ارشد بودند. در سال 1385 مقطع کارشناسی ارشد با تعداد 12 دانشجو در دو گرایش جبر و آنالیز ایجاد گردید تعداد اعضای هیأت علمی گروه در این سال  نفر بودند که  نفر از آنها دارای مدرک تحصیلی دکتری تخصصی بودند. از این بین نفر در گرایش آنالیر، نفر در گرایش جبر، نفر رشته آمار و نفر در گرایش هندسه مشغول به کار بودند. در سال 1390 مقطع کارشناسی ارشد آمار نیز با پذیرش 4 دانشجو در این مقطع در گرایش آمار ریاضی ایجاد گردید.نهایتاً در سال 1391گروه ریاضی نیز به جمع گروههای پذیرنده دانشجو در مقطع دکتری تخصصی دانشگاه یاسوج پیوست. در این سال تعداد  دانشجو در گرایش جبر و  دانشجو در گرایش آنالیز در مقطع دکتری تخصصی پذیرش شدند.
هم اکنون این گروه با تعداد 21 نفر عضو هیأت علمی همگی با مدرک دکتری تخصصی، تعداد نفر دانشجوی دکتری تخصصی، تعداد دانشجوی کارشناسی ارشد و تعداد دانشجوی دوره کارشناسی رشته ریاضیات و کاربردها مشغول به فعالیت است. شایان ذکر است برای سال تحصیلی 93-1392 گروه در نظر دارد دوره کارشناسی رشته آمار و کاربردها را نیز راه اندازی نماید.