x

•    ایجاد ارتباط اداری بین ریاست دانشگاه و واحد های متبوع اعم از شفاهی و کتبی و پیگیری آنها.
•    دریافت و ثبت نامه های که از واحد های مختلف ارسال می گردد و لازم است به رویت رئیس دانشگاه برسد و حصول اطمینان از پاسخگویی به موقع مکاتبات حوزه و ریاست.
•    تهیه پیش نویس و صدور نام هایی که تضمن نظرات و دستورات رئیس دانشگاه به واحد های مختلف می باشد.
•    تهیه پیش نویس و ثبت و ارسال نامه ها ، دستورها ، بخشنامه ها و دعوتنامه های صادره.
•    پیگیری و اجرای دستورات رئیس دانشگاه.
•    تنظیم برنامه های کاری و ملاقات رئیس دانشگاه .
•    دعوت افراد جهت تشکیل جلسات و کمیسیونها.
•    تنظیم صورت جلسات حوزه ریاست و ابلاغ آن به واحد های ذی ربط و پیگیری مصوبات جلسات مذکور.
•    تشکیل جلسات ، تنظیم برنامه های نشست ها ، مراسم و فعالیت های عمومی دانشگاه و انجام امورتشریفاتی و نظارت بر اجرای صحیح اینگونه فعالیتها.
•    ابلاغ دستورات صادره ریاست دانشگاه به افراد و واحد های تابعه.
•    تهیه و تنظیم و اجرای طرحها و برنامه های تبلیغاتی و انتشاراتی.
•    مطالعه کلیه جراید و روزنامه ها و استخراج مطالب دانشگاهی برای ارسال به واحدهای  مربوط.
•    انتشار اخبار و اطلاعات داخلی دانشگاه جهت اطلاع کارکنان.
•    اجرای کلیه امور مطبوعاتی و سمعی و بصری دانشگاه.
•    تهیه برنامه های لازم جهت مراسم اعیاد ،جشن ها و امور تشریفاتی که از طریق دانشگاه برگزار می شود و پیشنهاد اعتبارات مورد نیاز آن به مسئولین ذی ربط.
•    همکاری در بروز نمودن اطلاعات در سایت اینترنتی دانشگاه .
•    ترجمه نامه ها ، نشریات و مدارک ارجاعی مختلف به زبانهای فارسی و خارجی مورد نیاز دانشگاه.
•    جمع آوری اطلاعات و اطلاع رسانی اخبار علمی ، پژوهشی و ورزشی و رفاهی دانشگاه به مردم و نیز آشنایی عموم به چگونگی و نحوه عملکرد واحدهای مختلف دانشگاه از طریق انتشار پیک دانشگاه و خبرنامه های دوره ای  و رسانه های گروهی.
•    عکسبرداری و تهیه فیلم از مراسم تشریفاتی سمینارها ، مصاحبه ها و... و نگهداری سوابق آنها.
•    انجام امور مربوط به دعوت از شخصیتهای علمی و سیاسی و... داخل و خارج از کشور با همکاری واحدهای ذی ربط.
•    انجام فعالیت در خصوص جذب کمک های مالی و... قطبهای مختلف اقتصادی کشور.
•    بررسی مطالب ، جراید و اخبار پیرامون فعالیت های دانشگاه و تهیه پاسخ های لازم.
•    برنامه ریزی جهت استفاده اعضای هیات علمی از فرصت های مطالعاتی داخل و خارج از کشور (اعم از مراکز علمی پژوهشی حوزوی و دانشگاهی)با هماهنگی معاونت پژوهشی و فناوری ،برابر ضوابط مصوب.
•    انجام اقدامات لازم جهت شرکت اعضای هیات علمی دانشگاه در کنگره ها ،کنفرانس ها و سمینار های داخلی و خارجی با همکاری واحد های ذی ربط.
•    برنامه ریزی و اداره امور کنفرانس ها و سمینار ها .
•    برقراری ارتباط با سایر دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی داخلی و خارجی به منظور جمع آوری اطلاعات علمی تحقیقاتی مورد نیاز و همچنین جلب همکاری آنان در زمینه های مختلف آموزشی و پژوهشی.
•    تنظیم برنامه های سمینار ها ، کنگره ها ،سمپوزیوم ها و کنفرانس های علمی و تحقیقاتی بین المللی با همکاری سایر واحد ها و دانشکده ها و همچنین پیشنهادات اعتبارات مورد نیاز آن به مسولین ذی ربط.
•    توزیع و تخصیص بورس هایی که به اعضای هیات علمی و دانش آموختگان ممتاز تعلق می گیرد با هنکاری معاونت های ذی ربط  دانشگاه.
•    انجام بررسی های لازم به منظور جلب همکاری شخصیت های علمی ایرانی مقیم خارج.
•    فراهم آوردن شرایط جذب دانشجویان خارجی برای مقاطع مختلف تحصیلی با همکاری گروه های آموزشی.
•    شناسایی دوره های آموزشی در سایر کشور ها یا نهاد های بین المللی اطلاع رسانی و پیگیری جهت اعزام هیات علمی و کارشناسان دانشگاه.
•    تشریک مساعی در برقراری ارتباط با انجمن ها و هیات های علمی دانشگاه با مجامع علمی و بین المللی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری.
•    شرکت در نمایشگاه های داخلی و خارجی به منظور معرفی توانمندی های آموزشی و پژوهشی دانشگاه ، جذب دانشجویان خارجی و تهیه و ترجمه اطلاعات لازم برای چاپ کاتالوگ ، بولتن و بروشور.
•    تهیه تفاهم نامه های همکاری های علمی با دانشگاه های خارج از کشور و عضویت در مجامع علمی و بین المللی .
•    رسیدگی به امور مربوط به استادان و محققان خارجی در دانشگاه.
•    انجام امور مربوط به دانشجویان  دوره های مشترک دانشگاه با دانشگاه های خارجی .
•    انجام سایر امور محوله از طرف رئیس دانشگاه